С SX6000 на QMI се движите с най-малко триене!

Икономия на гориво/електроенергия над 5%

80% намалява разходите в подръжката

Икономия на електроенергия до 40%

QMI Bulgaria канал в QMI Bulgaria канал в Youtube
QMI Facebook QMI Facebook

АВТОМОБИЛИ

намалява триенето и износването с 88% - тест на ASTM, Sequence III E

-намалява работната температурата

-намалява разхода на гориво min 5%

-намалява разхода на масло min 50%

-подобрява работните характеристики

-осигурява защита срещу корозия

-удължава живота (ресурса) на двигателя

-намалява разходите по подръжка

-защитава при студен старт

-увеличава мощността на двигателя

-увеличава продажната цена

-издържа мин. 80 000 км. - тест на Gottlob

SX6000 за третиране на двигатели замества 20% от обема на маслото при поредна смяна и посредством мазилната уредба достига до триещите се повърхности. Разстапя се върху тях и по този начин образува силноизносоустойчив филм с дебелина (0.5 - 1.5µm) трайността е мин. 80 000 км, и пълният ефект се постига след 100 км. SX6000 не влияе върху свойствата на основното масло, тъй като не е добавка към него. При поредна смяна на маслото не е нужно да третирате отново. При стари автомобили животът им се увеличава с 100 000 км., при новите (с пробег над 5000 км) ефектът се мултиплицира.. SX6000 се смесва с всички видове минерални и синтетични масла. При синтетичните масла след третиране първата смяна на маслото се извършва 20% по-рано. Може да се третират само разработени автомобили с минимален пробег от 5000 - 10 000км.

Продуктите от серията SX6000 на QMI , са доказали своята икономическа ефактивност от приложението им в автомобилната техника и индустрията в над 125 държави, една от които е и България.

ПРЕДОСТАВЯМЕ ВИ ЧАСТ ОТ СТАНОВИЩАТА НА КЛИЕНТИ И ФИРМИ, КОИТО СЕ УБЕДИХА ОТ ЕФЕКТА ПРИ ТРЕТИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ С ТЕХНОЛОГИЯТА SX6000.

Omnibus Zimmermann -при пробно третиране на два автобуса MAN и DB фирмата отчита икономия на гориво съответно 8.84% и 6.03%, а на масло 69.45% и 39.00%. След реализираните икономии фирмата третира и останалият си автомобилен парк (Neoplan N116; Neoplan N 316; Marcedes 0 307; Mercedes 0 407; Mercedes 0 303), което и носи икономия от гориво за една година от целият автобусен парк 6278 €.

LogSped - третират с SX6000 двигателят, скоростния механизъм и полуоските на влекач IVECO 240 Eurotech. След изминаване на пробег от 42 532км разходът на гориво остава понижен с 6.5%. Измерването на данните е с електронна обработка, като се взима под внимание натоварването на автомобила. При повторното замерване след 120 000км след третиране с SX6000 разходът на гориво остава същият, а разходът на масло намалява за същия период с 1.2 л/100км.

Mazda - ВИ ПРЕПОРЪЧВА SX6000 ! С помощта на продукта SX6000 за скоростни кутии, автомобилният производител успява да реши проблемите с втора скорост на моделите MX 5 и RX 7. При третиране на двигателя от типа ВАНКЕЛ на състезателна кола RX 7 времето на обиколките се съкращава с около 2сек., което се дължи, както на по добрата компресия, така и на по-бързото превключване.

БНТ "Автотранспорт" - до момента са третирани над 80 автомобила с технологията SX6000. Констатирано бе следното:

-намаляване износването на двигателя до 56% и увеличаване на мощността му

-подобри се стартирането

-увеличи се два пъти междуремонтния пробег

-намаля разхода на гориво с 6%

-намаля разхода на масло с 50%

Общо разходите за поддръжка на автомобилния парк намаляха с 15%.

СКГТ АВТОБУСНО ПРЕДПРЯТИЕ-3 "Дружба" - третиран е двигател на автобус "Икарус 280". Преди третиране с SX6000 двигателят е бил в преразход на масло - 5л. дневно. След третиране и пробег от 1674км е установено, че доливките на масло са сведени до нула, а икономията от дизелово гориво за шест дена възлиза на159л. Към момента над 20 aвтобуса на градският транспорт са третирани с продуктите на SX6000.

"Български пощи" ЕАД - в резултат от третирането на автомобили ИЖ и УАЗ с продуктите SX6000 беше установено следното:

-намаляване разхода на гориво при автомобил ИЖ - с 1 л/100км

-намаляване разхода на гориво за автомобил УАЗ - с 1.83 л/100км

Продуктите от серията SX6000 на QMI в Автомобилният спорт

United States Modified Series - на състезателите бяха зададени от организаторите 47 въпроса, за да разберат какви механични компоненти, бензини, части, гуми, смазки и др. специални продукти използват. В двете категории "Моторни Добавки "и "Масла и добавки към скоростите" отговорите бяха особенно благоприятни за нас.

ПРИСЪДАТА НА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ - SX 6000 на QMI е НОМЕР ЕДНО!!!

В тези серии QMI не е спонсорирал нито един водач и на никой водач не е подарявано от продуктите. Колко от водачите са стигнали до другите продукти по този начин не е известно.

Ние правим победители!

Bobby Unser - Боби печели трикратно - световноизвестното състезание "ИНДИАНАПОЛИС - 500", както и13 пъти състезанието на планински терен "PIKES PEAK". Семейството Унзер ръководи свой изпитателен център, където състезателните коли се подлагат на прецизно изпитване. Предлагаме Ви кратко обобщение на ТЕСТ - ДОКЛАДА проведен от Боби Унзер с SX6000 на QMI

Боби Унзер:

"В течение на години изпитвахме редица продукти с намерението да подобрим пробега (на машината). Последователните неудачи, в известен смисъл казано, ни научиха на търпение. Понастоящем имаме резултати, които са далеч по - добри от очакванията. Непоколебимо заставаме на позицията, че в бъдеще ще предлагаме SX6000 продуктите на всички заинтересовани, които оценяват предимството на "драматичното"снижение на триенето на детайлите".

PORSCHE - Stefan Oberdofer :

" Въпреки че фирмата "Porsche" беше настроена скептично спрямо всякакъв вид присадки за двигател, чрез приложението на Вашите продукти успяхме да разсеем съмненията на щутгартските техници. Успяхме да постигнем значително снижаване на работната температура на двигателя, освен това разхода на гориво намаля с около 7%. Тъй като много се говори за наслоявания при добавките, както и за разпадни продукти от изгарянето, след шест състезания разглобихме двигателя и скоростната кутия. Тук нашите очаквания бяха надминати. Никакви остатъци в двигателя и скоростната кутия, маслото изглеждаше като прясно сменено. Можем да теглим черта и да отчетем една позитивна сметка от употребата на Вашите продукти и във всеки случай ги препоръчваме."

EUCRA RACING - Europe Cross Racing Allemagne

Rolf Volland: "Повече от девет години употребяваме Вашите продукти в моторния спорт. В началото на 90-те при Audi Coupe S2 , а сега в VW Golf Syncro Благодарение на добрата работа на нашите механици ,нашия ръководител Хоенесте и не на последно място на забележителното действие на SX6000, през това време нямахме технически дефекти и радващо малко по поддръжката. Последвалите успехи говорят сами:

-три пъти европейски шампион в автокроса (ADAC Int);

-два пъти вицеевропейски шампион в автоцроса;

-един път шампион на немския раликрос;

-един път шампион на датския раликрос;

-четири пъти носител на суперкупата на немския раликрос;

С нашия VW Golf който от началото на следващия сезон е с 500PS, ние продължаваме да сме доминиращия отбор на първенството. В заключение на моето писмо бих искал да Ви благодаря за добрата и успешна съвместна работа.Разбира се в бъдеще ние ще продължим да използваме SX6000."

SX6000 в Българският автомобилен спорт

MI България ООД още от самото си създаване /1993год/, е доказала своето качество и е затвърдила името на серията SX6000 в българския автомобилен спорт. През 1993год на писта София се демонстрираха пред състезатели и зрители предимствата в защитата на двигателя с продуктите на QMI - SX6000 (NovoSlick2000). В паузата на състезанието беше направене екстремна демонстрация със тренировъчния автомобил на Димитър Илиев третиран с SX6000, движещ се без масло в картера. Маслото беше източено пред очите на зрителите и Ладата направи четири обиколки на трасето разчитайки единственно на качествата на SX6000. При демонстрацията беше използван втори автомобил Лада със сходни технически параметри, който не беше третиран и след пробег от 500м двигателя блокира. Екстремната демонстрация доказа че двигателят третиран с SX6000 на QMI при внезапна загуба на масло може да се прибере до най - близкия сервиз, където да отстрани повредата, като спести средствата за основен ремонт на двигателя. Друг утвърден автомобилен състезател Димитър Георгиев - се убеди в качествата на SX6000 универсална грес, като намали многократно смяната на шарнирите на "бегачката" си. 2003 година QMI България ООД има над 50 000 автомобила третирани със серията продукти SX6000 на QMI.

Забележка: Оригиналните протоколи от, които са цитирани гореспоменатите данни могат да бъдат представени в офиса на фирмата.


С SX6000 на QMI се движите с най-малко триене!