С SX6000 на QMI се движите с най-малко триене!

Икономия на гориво/електроенергия над 5%

80% намалява разходите в подръжката

Икономия на електроенергия до 40%

QMI Bulgaria канал в QMI Bulgaria канал в Youtube
QMI Facebook QMI Facebook

ИНДУСТРИЯ

Повече от 25год. QMI SX6000 най - големият доставчик на съдържащи PTFE - T продукти за промишлеността. Продуктите се разпространяват в над 125 страни. С тях са третирани голяма част от машинните паркове на Катар, прилагат се в големи атомни централи и стоманолеярни заводи в Китай, помагат за запазване на корабите в Норвегия, широко се използват в автомобилната индустрия в Япония .

Екипът на "QMI - България" ООД се стреми да убеди своите клиенти в преосмисляне на поддръжката-да излезем от стандартните коловози на смазването, тъй като в много предприятия се гледа на поддържането като нещо закостеняло. Цари сляпо изпълнение на предписанията. Новите технологии в тази област остават на заден план. При това на фирмите се изплъзва възможността да реализират големи икономии в производството и същевременно да увеличават производителността. При днешната конкуренция всеки икономисан в производството лев е с цената на злато.

Какво се разбира под добро поддържане?

Отговорът който получаваме най - често е, че е много важно машините да се поддържат точно според предписанията на производителя. Както се вижда това е без да се помисли дали евентуално това не може да се прави по-добре.

Какви проблеми имате?

Ако зададете този въпрос най-често се отговаря че поради натрупване на извънредни часове в производството, графикът на поддържането безотговорно се застрашава, а не че разходите са много високи и че например определени лагери трябва да се сменят на всеки шест месеца. Явно разходите се получават от предписанията, които не всеки има желание и възможности да промени. Лагерите винаги са били сменяни на всеки шест месеца, това е рутинна работа. И при последният път (разказват ни с гордост) това е струвало 15 работни часа спиране на производството.

Къде е решението?

Решението е в технологията SX6000 на QMI. Много наши клиенти в България вече го разбраха на практика и потвърдиха това с становища, в които цитират реални резултати.

Ефект вследствие третиране с технологията SX6000 на QMI:

-намаляване триенето и износването до 88%

-намалява работната температура

-намалява консумираната енергия над 5%

-намалява разходите за поддръжка

-осигурява защита срещу корозия

-удължава живота на машините

-подобрява работните характеристики

-улеснява стартирането

-намалява шума и вибрациите

-увеличава продажната цена на машини втора ръка

-защитава машината при внезапна загуба на масло

ГАМАТА ПРОДУКТИ SX6000 ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ИНДУСТРИЯТА

МеталПреп - ефективен както за промиване на двигатели, така също е и силно концентриран продукт за универсално почистване и обезмасляване. Продуктаът помага и подготвя повърхността за третиране с технологията SX6000.

SX6000 за Двигатели - разработката на SX6000 за третиране на двигатели надвишава изискванията на производителя. Всяко третиране издържа минимум 5000 раб. часа и повече, при различните машини и начин на експлоатация. Спектрометричния анализ на PPM частиците в маслото доказват намаленото износване на триещите се повърхнини след третиране с SX6000.

SX6000 за Скоростни Кутии, Редуктори и Диференциали - намира приложение особено на места където има повишено триене и износване на работещите повърхнини и проблем с високата температура. След третиране се наблюдава намаляване шума и вибрациите, облекчаване на превключването, удължаване живота на предавателния механизъм и др.

SX6000 за третиране на Компресори, Хидравлични системи и Пневматика - покритието осигурява защита за критично триещите се повърхности при компресори, хидравлика и пневматика в тежък режим на работа. При хидравличните системи прегряването може да причини кавитация на хидравличното масло, което води до сериозно нарушаване на смазването. При пневматичните инструменти третирането възстановява оборотите и оптималния ефект се запазва дълго време. Понижава се работната температура. Общите резултати са: намалено износване, подобрена работна характеристика, намалено ниво на шума, увеличена производителност, снижени разходи за ремонт и намалена консумация на енергия.

Греси с PTFЕ-Т - приложими навсякъде където се използва грес. Непрокапващи, в комбинация с PTFE-Т са с ненадмината кохезия и адхезия при екстремално високи и ниски температури и изключително тежки условия. Създадени са специално за нуждите на индустрията.Греси с PTFЕ-Т - приложими навсякъде където се използва грес. Непрокапващи, в комбинация с PTFE-Т са с ненадмината кохезия и адхезия при екстремално високи и ниски температури и изключително тежки условия. Създадени са специално за нуждите на индустрията.

ДРУГИ ПРОДУКТИ НА QMI БЪЛГАРИЯ

ЛекВек - уплътнява всяко уплътнение. Бързо. Трайно. Сигурно. За всички гумени уплътнения на двигатели, скоростни кутии (също и автоматични кутии, диференциали, сервоуправления) и др. машини при които има утечки. Продуктът е много подходящ за профилактика при по-старите агрегати. ЛекВек е пригоден за всички видове стокови масла. Не съдържа хлор или други реагенти, които могат да увредят металните части!

СМЕЛОСТТА ВОДИ ДО БЛАГОПОЛУЧИЕ

Който се придържа сляпо към предписанията, никога не може да се освободи от свързаните с това разходи. Обяви ли се война на разходите, трябва с готовност да се захвърлят през борда много от продуктите,практиките и идеите. Човек се нуждае от смелост за извършване на смяната. Специалистите на QMI България-ООД Ви призовават "Бъдете смели! Нека заедно се борим с излишните разходи за поддръжка. Ние сме готови и можем да Ви помогнем, защото сме убедени в техническата необходимост и икономическата ефективност на трайните антифрикционни покрития SX6000." Вече 20 години в българската индустрия вашите колеги прилагат и печелят с Tехнологията SX6000

УБЕДЕТЕ СЕ И ВИЕ САМИ !


С SX6000 на QMI се движите с най-малко триене!