С SX6000 на QMI се движите с най-малко триене!

Икономия на гориво/електроенергия над 5%

80% намалява разходите в подръжката


Икономия на електроенергия до 40%

QMI Bulgaria канал в QMI Bulgaria канал в Youtube
QMI Facebook QMI Facebook

LecWec

Уплътнява всяко уплътнение. Бързо. Трайно. Сигурно.

Кak функционира ЛЕКВЕК?

Уплътнителните материали с времето, а също и с постоянната смяна между горещо и студено загубват качествата си. Уплътнения които трябва да се грижат за плътността на или около движещи се части, трябва да осигуряват хлабина между вала и уплътнението по малка от молекулярната големина на маслото. Ако възникнат тези субмикронни размери, тогава уплътнението трябва да се синхронизира с производствените изисквания т.е. да се смени, а това струва скъпо. Всички уплътнения, които не се импрегнират сами, а чрез маслото и могат да се подуват, ще достигнат чрез ЛекВек необходимата плътност за да уплътнят отново. При механични повреди, уплътнения за цилиндрова глава, коркови и хартиени уплътнения ЛекВек е само до някъде ефикасно. Но и там където има съмнения, дали ЛекВек ще помогне, не трябва да се страхувате, че ще има отрицателен ефект.

Не съдържа хлор

ЛекВек е универсално средство за вече пропускащи масло уплътнения на двигатели, скоростни кутии, диференциали, сервоуправления, за всички машини и хидравлични системи. Той кондиционира всяко уплътнение, предпазва го от стареене, изсъхване, втвърдяване, свиване и образуване на кристали, стига то да не е разкъсано. По този начин той не допуска скъпо струващите маслени загуби. Дори когато ЛекВек не е бил използван за профилактично подържане и започнат да се получават маслени утечки, съвсем не означава че е необходим ремонт. Тогава ЛекВек показва своето бързо и трайно действие. Импрегнира дефектното уплътнение, прави го еластично, раздува го и компенсира износването му за дълго време. Продуктът уплътнява скоростни кутии за по-малко от 160 км. пробег. Спира за по-малко от 10мин. дразнещото скърцане на сервоуплътнението. ЛекВек е продукт за всички видове масла и може да се прилага навсякъде. Продуктът е напълно неутрален при контакт с метал. Продуктът успешно може да се използва в спирачни ситеми, хидравлични системи на съединители и др. За всеки водач или сервиз този продукт води до големи икономии в сравнение с традиционният ремонт и замяна на части. Най-големи разходи се получават, когато собственикът не е обръщал внимание на утечките и ги е игнорирал като проблем. В тези случаи ремонтът може да стане неизбежен и скъп. За това е препоръчително за всички машини, скоростни кутии, хидравлични системи и най-вече за автомобили над 5 г. да се използва ЛекВек, като профилактично средство.

Дозировка Не изисква смяна на маслото. Добавя се 3% от обема на основното масло. Внимание: За постигане на описания ефект от продукта, е необходимо уплътнителите да не са разкъсани!


С SX6000 на QMI се движите с най-малко триене!