С SX6000 на QMI се движите с най-малко триене!

Икономия на гориво/електроенергия над 5%

80% намалява разходите в подръжката


Икономия на електроенергия до 40%

QMI Bulgaria канал в QMI Bulgaria канал в Youtube
QMI Facebook QMI Facebook

Информираме всички потребители на продуктите на QMI-SX6000, че:

1. Изпoлзването на QMI (PTFE - T смоли) за третиране не оказват никакво влияние върху гаранциите на производителите.

2. QMI притежава собствена гаранция за отговорността при използването на всеки един от продуктите SX6000.

QMI признава стойността на гаранциите на новите съоръжения и е разработила такава PTFE-T - смола за третиране, която отговаря и надминава стандартите за гаранции, изисквани от производителите.

QMI гарантира.Че ще въстанови всички щети, ако се докаже, че има нанесени вреди от QMI продукт, въпреки правилното му използване.

Продуктите на QMI отговарят и надвишават стандартните изисквания на: API; SG; MIL L 46152 и др. След като тези стандарти надвишават изискванията за гаранции на производителите на двигатели, то използването на QMI не оказва никакво въздействие върху гаранциите.

QMI е получила писма за гаранции от едни от най-големите фирми производителки на двигатели и автомобили, включително от: Катерпилар, Къминс, Детройт, Мак, Дженерал Моторс, Крайслер, Форд, АМС, Волво, Мерцедес Бенц и Дауц.

Различните производители не винаги предоставят писмени гаранции и изисквания за гаранции при употреба на различни добавки и продукти, купени от пазара, защото тези изисквания могат предварително да бъдат определени на базата на установените стандарти, както споменахме по-горе, и по този начин да се избегне злоупотребата с гаранционното писмо.

Употребата на всеки SX6000 продукт е гарантирано с осигуровка за отговорност при използването на продуктите, но при стриктно спазване на упътването, издадено от QMI. Тестовете, направени в признати независими лаборатории, доказват, че SX6000 продуктите не запушват филтрите на автомобилните двигатели - изискване, което трябва да важи за всички подобни лубриканти.

Осигурявайки Ви стандартно установена защита чрез PTFE-T смоли, ние постигаме нашата цел, като Ви помагаме да поддържате скъпите си автомобили и съоръжения в добро състояние и Ви спестяваме средства за поддръжка.

Грамота


С SX6000 на QMI се движите с най-малко триене!